Home » Ransomware » Treure. Nbes virus d’arxiu (+ recobrar arxius)

Treure. Nbes virus d’arxiu (+ recobrar arxius)

Com treure. [ ] ransomware extensió d’arxiu?

Nbes el virus és un nom d’un malware ransomware. Aquests programes segueixen el mateix disseny, i actuen d’una manera molt idèntica. I, totes aquestes aplicacions són una plaga total en el seu sistema. L’amenaça ransomware utilitza engany per obtenir accés al seu PC. Llavors, una vegada que el seu in, el corrompassa a través i a través. Nbes utilitza criptografia d’AES per xifrar tots els fitxers que teniu. Tot el que manteniu al vostre ordinador es bloqueja. Documents, imatges, música, vídeos. Res s’escapa de l’abast de la infecció. L’eina concedeix un especial “. Nbes “extensió al final de cada un dels fitxers. I, una vegada que està en el seu lloc, això és tot. Els seus arxius aconsegueixen inútils. No pot obrir-los, i qualsevol acció en l’intent de salvar-los no té sentit. L’única opció per a l’alliberament, el ransomware et deixa, és el pagament. Afirma que així en el rescat nota que et deixa. És un fitxer READ_ME. txt, es troba a cada carpeta afectada, així com a l’escriptori. El seu contingut és bastant estàndard. La nota et vol endinsar-te en la teva situació actual. Manifesta que el seu sistema pateix una infecció de ransomware. I, si voleu eliminar el xifrat que va imposar, ha de pagar un rescat. NO pagui a aquestes persones un cèntim! Fins i tot si la quantitat sol·licitada no era tan escandalosa, els experts encara aconsellen el pagament! Només empitjora la seva predament. Atendre la seva paraula, i descartar les seves dades. Digui adéu als seus arxius, i seguir endavant. La propera vegada, fer una còpia de suport, de manera que no pateixen aquesta pèrdua. Pot semblar un Consell dur, però és el millor curs d’acció, vostè pot prendre.

Com em vaig infectar amb?

Les eines de ransomware com Nbes són bastant astuta. Són enganyosos i invasius. Més de les vegades, no s’adonen que estan en el seu ordinador fins que la vaga. I, aconsegueixen que a través d’engany i engany. Encara que, aquestes eines necessiten el permís d’usuari per aconseguir-ho, encara tendeixen a entrar indetectat. Com? Bé, t’enganyen. S’alimenten de la seva manca de cura, i aconsegueixen fer-te enganyar. Vostè es compromet a deixar-los sense ni tan sols saber-ho. I, això és perquè vostè està descuidat en un moment en què ha de ser molt cautelós. Per exemple, quan s’instal·len actualitzacions o eines suposades. El programari gratuït i les actualitzacions falses es troben entre els mitjans més comuns d’infiltració. Però qualsevol mètode, l’eina es torna, és inútil sense la seva negligència. Després de tot, si vostè és prou minuciós, es pot atrapar a l’acte. I, la làmina dels seus intents de lliscar en. Si vostè dóna en la ingenuïtat i la pressa, però, no es sorprengui a trobar malware en el seu PC. I, el tipus de ransomware són, discutiblement, el pitjor per quedar-s’hi. Si voleu mantenir Nbes lluny del vostre sistema, aneu amb compte. Tractar de ser més atents quan es tracta de programari gratuït, o qualsevol altra cosa que permeti al seu sistema. La diligència deguda és imprescindible en la lluita contra la infecció. Ja que s’alimenten de descuit, no ho concedeixen! Sempre escolliu precaució sobre la distracció, la ingenuïtat i la pressa. No et penediràs.

eliminar nbes

Per què és. Nbes extensió d’arxiu perillós?

Una vegada Nbes bloqueja les seves dades, és en tot el conundrum. T’enfrontem a una elecció. Pagar o no pagar. I, diem: no. No pagui a aquestes persones res per vostè es penedirà de prendre aquesta decisió. I, Heus aquí per què. Penseu en el que passa després de transferir els diners. Vostè confia en els delinqüents cibernètics a passar pel que van prometre. Creus que és prudent esperar als extorsionistes per mantenir la seva fi de la ganga? És bastant improbable que ho faran. Però, fins i tot si t’envien alguna cosa, després del pagament, no s’ha d’aixecar les seves esperances. Què si la clau de desxifrat, li donaven, no treballa? Què passa si es tracta d’un error? I, fins i tot si és la clau correcta, què passa després? L’apliqueu, i els fitxers s’obriran. I, a continuació? La clau de desxifrat treu l’encriptació, no l’Encrypter. Nbes encara amaga algun lloc de l’ordinador. Teniu zero garanties que no tornarà a atacar. Podria ser una hora després de decryption, un dia, una setmana, un mes. Pot succeir. I, si ho fa com és d’esperar, es pagarà de nou? Quants diners estàs disposat a tirar a aquestes persones abans d’acceptar l’inevitable? Que les seves dades no només val la pena. Per no esmentar, el pagament és igual a donar accés a la seva privacitat a desconeguts. Sí, quan transferiu el rescat, podeu consultar-ne les dades personals i econòmiques. Informació, que els delinqüents cibernètics poden accedir i explotar. No cal dir que no és un resultat desitjable. Protegir la seva privacitat de les urpes de Cyber Kidnappers! Quan trobeu Nbes s’ha fet càrrec del vostre sistema, Retalleu les vostres pèrdues. Descarti les seves dades en el nom de la seva vida privada. Després de tot, la privacitat és irreemplaçable. I, els arxius són.

. Nbes instruccions de supressió de l’extensió de fitxer

PAS 1: Mata el procés maliciós

Pas 2: revelar fitxers ocults

pas 3: localitzeu la ubicaciód’inici

pas 4: recuperar. [ ] extensió d’arxiu arxius xifrats

PAS 1: aturi el procés delictiu que utilitza director de tasca de Windows

 • Obriu el gestor de tasques prement les tecles CTRL + Maj + ESC simultàniament
 • Localitzeu el procés del ransomware. Tingueu en compte que això sol ser un fitxer generat aleatòriament.
 • Abans de matar el procés, escriviu el nom d’un document de text per a la referència posterior.

end-malicious-process

 • Localitzeu qualsevol procés sospitós associat. Nbes virus d’encriptació d’extensió d’arxiu.
 • Feu clic dret sobre el procés
 • Obre la ubicació del fitxer
 • Procés final
 • Suprimiu els directoris amb els fitxers sospitosos.
 • Tenir en compte que el procés pot ser ocultant i molt difícil de detectar

PAS 2: revelar fitxers ocults

 • Obriu qualsevol carpeta
 • Feu clic a “organitzar” botó
 • Esculli “opcions de carpeta i recerca”
 • Seleccioneu la pestanya “Visualitza”
 • Seleccioni opció “mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprovi “Amagatall arxius de sistema operatiu protegits”
 • Feu clic al botó “aplica” i “OK”

PAS 3: localitzeu. [Nbes ubicació d’inici del virus d’encriptació d’extensió

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega prémer simultàniament el botó de logo de finestres i la clau R .

win-plus-r

Depenent del seu OS (x86 o x64) navegui a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimiu el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • A continuació, obriu l’Explorador i aneu a:

Navegui a la seva carpeta de %appdata% i suprimeixi l’executable.

Alternativament pot utilitzar el seu programa de Windows de msconfig per doblar comprovació el punt d’execució del virus. Tingueu en compte que els noms de la vostra màquina podrien ser diferents, ja que podrien ser generats aleatòriament, és per això que hauríeu d’executar qualsevol escàner professional per identificar fitxers maliciosos.

PAS 4: com recuperar arxius encriptats?

 • Mètode 1: el primer i millor mètode és restaurar les vostres dades des d’una còpia de seguretat recent, en cas que en tingueu una.

windows system restore

 • Mètode 2: programari de recuperació d’arxiu-normalment quan el ransomware encripta un arxiu que primer fa una còpia d’això, encripta la còpia, i llavors suprimeix l’original. A causa d’això pot intentar utilitzar programari de recuperació d’arxiu com Pro de recuperació de dades per recobrar alguns dels seus arxius originals.
 • Mètode 3: còpies de volum Shadow -com a últim Resort, podeu provar de restaurar els fitxers mitjançant còpies de volum Shadow. Obriu la part Explorador de l’ ombra del paquet i escolliu la unitat que voleu recuperar. Feu clic dret sobre qualsevol fitxer que vulgueu restaurar i feu clic a Exporta-hi.
This article was published in Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in