Home » Removal » Tregui Peet Ransomware virus (STOP/ DJVU)

Tregui Peet Ransomware virus (STOP/ DJVU)

Com eliminar Peet ransomware?

Els lectors últimament començaven a informar que el missatge següent es mostrava quan inicialitzen el seu ordinador:

Atenció!

No et preocupis, pots tornar tots els teus arxius!
Tots els fitxers com fotos, bases de dades, documents i altres importants es xifren amb un xifratge més fort i una clau única.
L’únic mètode de recobrar arxius és adquirir decrypt eina i clau única per a vostè.
Aquest programari desxifrarà tots els arxius xifrats.
Quines garanties tens?
Pot enviar un del seu arxiu encriptat des del seu PC i el desencriptem de franc.
Però podem decrypt només 1 arxiu de franc. El fitxer no ha de contenir informació valuosa.
Vostè pot obtenir i veure vídeo visió de conjunt desxifrar l’eina:
* redactada per motius de seguretat *
elpreu de la clau privada i el decrypt programari és $980.
Descompte 50% disponible si es posa en contacte amb nosaltres les primeres 72 hores, que és el preu per a vostè és de $490.
Tingueu en compte que mai no restablirà les dades sense pagament.
Comprovi el seu correu electrònic “spam” o carpeta “Junk” si no rep resposta més de 6 hores.

Per obtenir aquest programari és necessari escriure en el nostre correu electrònic:
gorentos@bitmessage.ch
reserva adreça de correu electrònic per contactar amb nosaltres:
Gorentoshelp@firemail.cc
elnostre compte de Telegram:
@datarestore


Peet
és el nom d’una amenaça de ransomware. L’aconsegueix des de l’ampliació que concedeix, després que colpeja. El Peet amenaça pertany a la família d’infeccions notòries. Utilitza slyness i finor per aprinar al seu PC. Després, una vegada dins, utilitza algoritmes de xifrat forts per a bloqueig dels seus arxius. Apunta tot allò que guarda en el seu PC. Tots ells són víctimes del ransomware. Documents, arxius, vídeos, música, fotos. Aconsegueixen tancar. Com s’ha dit, l’eina afegeix el’. peet‘extensió al final de cada un. Per tant, solidificant la seva adherència sobre ells. Com a exemple, si teniu una imatge anomenada “Today. jpg“, “canvia a”Today. jpg. [ ].‘ Un cop l’extensió estigui al seu lloc, els fitxers es tornen inaccessibles. Per canviar això, i tornar-los utilitzables una altra vegada, necessita una clau. “Una clau de desxifrat única.” L’amenaça Peet fa que l’evident en el rescat de la nota et deixi. “L’únic mètode de recobrar arxius és adquirir decrypt eina i clau única per a vostè.” Per obtenir la clau, vostè ha de pagar un rescat. “El preu de clau privada i decrypt programari és $980.” Fins i tot et atrau a pagar més ràpid oferint un descompte. “Descompte 50% disponible si es contacta amb nosaltres les primeres 72 hores, això és preu per a vostè és $490.” La nota és un fitxer de text, anomenat “_readme. txt”. Es troba a l’escriptori, així com a cada carpeta amb fitxers afectats. Escoltar els consells dels experts, i no segueixen les demandes, que figuren en la nota. No us poseu en contacte amb aquestes persones. No els paguis. No arribeu.

Com em vaig infectar amb?

La infecció per Peet utilitza la perjuteria per envair. Es té cura de la seva descuit. I, estacions de l’antic però els mètodes d’or de la infiltració. Més sovint que no, troba un camí en via e-mail de spam. Vostè aconsegueix un correu electrònic que sembla venir d’una empresa de renom. Com, Amazon o PayPal. Una mirada més propera revelaria que per ser fals. No obstant això, si vostè està descuidat, vostè aconsegueix enganyat. El correu electrònic intenta convèncer-vos que feu clic en un enllaç o descarregueu un fitxer adjunt. I, si ho fas, acabes amb el Peet ransomware. Faci’s un favor, i no cedeixi en la negligència. Prengui l’enfocament oposat, i ser extra a fons. Llegeix termes i condicions, Cerca la lletra petita. Comprovi-ho tot abans de fer clic, o acceptant-hi. Fins i tot una mica d’atenció pot estalviar una tona de problemes. La precaució ajuda a mantenir un PC sense infecció. El descuit no ho fa. Fer l’elecció correcta, i sempre fer la seva diligència deguda.

eliminar Peet

Per què Peet perillós?

La nota del rescat s’obre amb “no et preocupis, pots tornar tots els teus arxius!” Té com a objectiu la presa de la seva ingenuïtat i la por, i arribar a pagar. Però per pagar no està en el seu millor interès. De fet, és contra això. Anem a examinar les seves opcions, ¿nosaltres? Què passa si tries pagar el rescat? Bé, enviar els diners, i esperar la clau. La clau que els Cyber segrestadors es va comprometre a enviar-li després del pagament. Però el que si no? Després de tot, res s’uneix a aquesta promesa. Vostè té zero garanties que el pagament guanya res, però lamentar. Recordi que vostè està tractant amb els segrestadors de dades, que extorsionar per diners. No són persones amb prou feines de confiança. No confiïs en ells per mantenir la seva paraula. Poden optar per no enviar-vos una clau. Li poden enviar un que no treu el xifrat. Aquestes persones tenen una multitud de maneres de doblar-lo creuar. No deixis sortir amb els teus diners. No perdi els seus recursos, temps i energia, tractant amb ells. El compliment no és el camí a seguir. No compleixen els requisits. No pagues.

Peet instruccions de supressió

PAS 1: Mata el procés maliciós

Pas 2: revelar fitxers ocults

pas 3: localitzeu la ubicaciód’inici

pas 4: recuperar Peet fitxers xifrats

PAS 1: aturi el procés delictiu que utilitza director de tasca de Windows

 • Obriu el gestor de tasques prement les tecles CTRL + Maj + ESC simultàniament
 • Localitzeu el procés del ransomware. Tingueu en compte que això sol ser un fitxer generat aleatòriament.
 • Abans de matar el procés, escriviu el nom d’un document de text per a la referència posterior.

end-malicious-process

 • Localitzi alguns processos sospitosos associats amb Peet virus d’encriptació.
 • Feu clic dret sobre el procés
 • Obre la ubicació del fitxer
 • Procés final
 • Suprimiu els directoris amb els fitxers sospitosos.
 • Tenir en compte que el procés pot ser ocultant i molt difícil de detectar

PAS 2: revelar fitxers ocults

 • Obriu qualsevol carpeta
 • Feu clic a “organitzar” botó
 • Esculli “opcions de carpeta i recerca”
 • Seleccioneu la pestanya “Visualitza”
 • Seleccioni opció “mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprovi “Amagatall arxius de sistema operatiu protegits”
 • Feu clic al botó “aplica” i “OK”

PAS 3: localitzeu la ubicació d’inici de virus de l’encriptació Peet

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega prémer simultàniament el botó de logo de finestres i la clau R .

win-plus-r

Depenent del vostre sistema operatiu (x86 o x64), aneu a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimiu el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • A continuació, obriu l’Explorador i aneu a:

Navegui a la seva carpeta de %appdata% i suprimeixi l’executable.

Alternativament pot utilitzar el seu programa de Windows de msconfig per doblar comprovació el punt d’execució del virus. Tingueu en compte que els noms de la vostra màquina podrien ser diferents, ja que podrien ser generats aleatòriament, és per això que hauríeu d’executar qualsevol escàner professional per identificar fitxers maliciosos.

PAS 4: com recuperar arxius encriptats?

 • Mètode 1: el primer i millor mètode és restaurar les vostres dades des d’una còpia de seguretat recent, en cas que en tingueu una.

windows system restore

 • Mètode 2: programari de recuperació d’arxiu-normalment quan el ransomware encripta un arxiu que primer fa una còpia d’això, encripta la còpia, i llavors suprimeix l’original. A causa d’això pot intentar utilitzar programari de recuperació d’arxiu per recobrar alguns dels seus arxius originals.
 • Mètode 3: còpies de volum Shadow -com a últim Resort, podeu provar de restaurar els fitxers mitjançant còpies de volum Shadow. Obriu la part Explorador de l’ ombra del paquet i escolliu la unitat que voleu recuperar. Feu clic dret sobre qualsevol fitxer que vulgueu restaurar i feu clic a Exporta-hi.
 • This article was published in Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in