Home » Ransomware, Removal » Tregui Kodc virus d’ampliació d’arxiu (+ recobrar arxius)

Tregui Kodc virus d’ampliació d’arxiu (+ recobrar arxius)

Com treure. [ ] ransomware extensió d’arxiu?

La. Kodc el virus d’extensió del fitxer cau a la categoria ransomware. És un programari sofisticat que s’orienta al seu arxius personals. Aquest virus pot infiltrar el seu PC desapercebut. Pot canviar totes les classes d’arxius de configuració així com encriptarà tipus d’arxiu específics. La infecció Kodc és una mica destructiva de la programació de PC coneguda com a Ransomware. La infecció Kodc utilitza sofisticats algorismes d’encriptació per mantenir els fitxers de víctimes i després sol·licita un pagament per tal de desbloquejar-los. En primer lloc, la suma requerida és típicament molt alt-estem parlant de quatre dígits de suma. Això no és una petita suma de diners i en molts casos la gent no pot aconseguir pagar per fer aquest tipus de preu, sobretot pensant en els límits de temps ràpids donats a través dels xanters. No obstant això, fins i tot en cas que vostè té la capacitat de pagar en un moment de notificació, la pregunta és si ha de fer-ho. En general, la resposta a que pot ser una licitació no, això significa que és milles inaconsellable per moure’s per la quota, però en cas que realment han de provar la totalitat per recuperar els seus fets, i en cas que estan orientats a perdre un parell de milers de dòlars , llavors vostè definitivament podria tan bé pagar. El motiu que diem que és simplement-no aconseguirà que els seus registres restaurats fins i tot quan paga el seu llançament. Després de tot, els éssers humans que poden ser xantatge que són criminals-aquesta quota de rescat no és un acord de compra, és lluny un esquema extorsionant, i és comú que els hackers es neguen a llançar els arxius de la seva víctima, fins i tot després de la càrrega es fa.

Com em vaig infectar amb?

Enllaços, falses actualitzacions corruptes, llocs web maliciosos, programari piradat. Hi ha miríades de formes de distribució de virus. Virus com ara. Kodc ransomware, però, tendeix a navegar per la xarxa oculta en els missatges de correu brossa. És cert! Els correus electrònics de correu brossa vells precisos encara s’utilitzen per distribuir virus. El seu sistema, però, no sempre és tan senzill com ho va ser. Els hackers no utilitzen més arxius danyats més eficaços, però també enllaços maliciosos. Utilitzen llenguatge enganyós per enganyar-vos fent clic. Ja no fan més fàcil la seva activitat. Una mica d’interès et pot estalviar una allau de problemes. Tracta tots els missatges no sol·licitats com a possibles amenaces. Si un correu electrònic o un missatge instantani, normalment preneu un minut per confirmar l’emissor. Si, per exemple, obteniu un correu electrònic inesperat d’una organització, aneu a la seva pàgina web legítima. Compareu les adreces de correu electrònic que figuren dins del sospitós. Si ja no coincideixen, apagar el pretendent. També podeu introduir adreces sospitoses en un motor de cerca. Si s’han utilitzat per a activitats dubtoses, algú hauria d’haver-se queixat en línia.

eliminar Kodc File

Per què és. Kodc extensió d’arxiu perillós?

. Kodc ransomware és un malson. Tan aviat com es cola en el seu ordinador, la corrupció segueix. El virus no perd temps i encripta les teves dades. Bases de dades, documents, imatges. No hi ha cap document immunitari. El virus bloqueja tot i fa el seu PC tan adequat com inútil. No podeu baixar la càrrega ni crear fitxers nous a mesura que es bloquegen immediatament. Vostè pot més simple navegar per la web. Això és perillós, però. El virus amaga dins de les ombres. No pot acceptar com veritable amb el seu PC compromès amb operacions sensibles juntament amb Banca en línia. El virus, de la direcció, promet una solució si vostè compleix amb les demandes dels hackers. Pagar, però, no és aconsellable. No subministrar ingenuïtat. Aquests criminals qualificats reconeixen el que estan fent. Els pirates informàtics exigeixen Bitcoin. Aquest Forex és inlocalitzable. Una vegada que canvia els diners, s’han anat. No es pot demanar un reemborsament si alguna cosa surt malament. I això és inevitable. La pràctica indica que els hackers tenen una tendència a ignorar els malalts una vegada que s’han d’aconseguir del rescat. Hi ha casos, mentre que els malalts de pagar només per ser xantat per més. També hi ha ocasions en què les víctimes van rebre eines de desxifrat no funcionals. No perdis ni un temps i diners. Pagar el rescat no va a aconseguir res. No aconseguirà res a canvi! La seva multa curs d’acció és l’eliminació immediata del virus. Trobar on. Kodc ransomware s’amaga i suprimeix després de la detecció. Aquest és el seu curs satisfactori i més pràctic de moviment!

. Kodc instruccions de supressió de l’extensió de fitxer

PAS 1: Mata el procés maliciós

Pas 2: revelar fitxers ocults

pas 3: localitzeu la ubicaciód’inici

pas 4: recuperar. [ ] extensió d’arxiu arxius xifrats

PAS 1: aturi el procés delictiu que utilitza director de tasca de Windows

 • Obriu el gestor de tasques prement les tecles CTRL + Maj + ESC simultàniament
 • Localitzeu el procés del ransomware. Tingueu en compte que això sol ser un fitxer generat aleatòriament.
 • Abans de matar el procés, escriviu el nom d’un document de text per a la referència posterior.

end-malicious-process

 • Localitzeu qualsevol procés sospitós associat. Kodc virus d’encriptació d’extensió d’arxiu.
 • Feu clic dret sobre el procés
 • Obre la ubicació del fitxer
 • Procés final
 • Suprimiu els directoris amb els fitxers sospitosos.
 • Tenir en compte que el procés pot ser ocultant i molt difícil de detectar

PAS 2: revelar fitxers ocults

 • Obriu qualsevol carpeta
 • Feu clic a “organitzar” botó
 • Esculli “opcions de carpeta i recerca”
 • Seleccioneu la pestanya “Visualitza”
 • Seleccioni opció “mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprovi “Amagatall arxius de sistema operatiu protegits”
 • Feu clic al botó “aplica” i “OK”

PAS 3: localitzeu. [Kodc ubicació d’inici del virus d’encriptació d’extensió

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega prémer simultàniament el botó de logo de finestres i la clau R .

win-plus-r

Depenent del seu OS (x86 o x64) navegui a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimiu el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • A continuació, obriu l’Explorador i aneu a:

Navegui a la seva carpeta de %appdata% i suprimeixi l’executable.

Alternativament pot utilitzar el seu programa de Windows de msconfig per doblar comprovació el punt d’execució del virus. Tingueu en compte que els noms de la vostra màquina podrien ser diferents, ja que podrien ser generats aleatòriament, és per això que hauríeu d’executar qualsevol escàner professional per identificar fitxers maliciosos.

PAS 4: com recuperar arxius encriptats?

 • Mètode 1: el primer i millor mètode és restaurar les vostres dades des d’una còpia de seguretat recent, en cas que en tingueu una.

windows system restore

 • Mètode 2: programari de recuperació d’arxiu-normalment quan el ransomware encripta un arxiu que primer fa una còpia d’això, encripta la còpia, i llavors suprimeix l’original. A causa d’això pot intentar utilitzar programari de recuperació d’arxiu com Pro de recuperació de dades per recobrar alguns dels seus arxius originals.
 • Mètode 3: còpies de volum Shadow -com a últim Resort, podeu provar de restaurar els fitxers mitjançant còpies de volum Shadow. Obriu la part Explorador de l’ ombra del paquet i escolliu la unitat que voleu recuperar. Feu clic dret sobre qualsevol fitxer que vulgueu restaurar i feu clic a Exporta-hi.
This article was published in Ransomware, Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in