Home » Removal » Raccoon eliminació d’amenaces de Troia

Raccoon eliminació d’amenaces de Troia

Aquest article us pot ajudar a eliminar Raccoon virus. La supressió pas a pas funciona per a totes les versions de Microsoft Windows.

Raccoon és un ciberamenaça maliciosa. És part de la família de Troia, i ho faria millor per eliminar el més aviat possible. Per ignorar la seva presència, és posar-se per a una experiència horrible. Aquests tipus d’amenaces causen força els problemes. I, Raccoon no és una excepció. No perd el temps per estendre els seus embragatges per tot arreu, i alterar el seu PC. L’eina desagradable menja espai i recursos. Utilitza tant la CPU com la GPU als seus límits. Així, alentir el rendiment del seu ordinador a un rastreig. Però endarrerit està lluny de la seva única queixa. Raccoon la presència condueix a accidents de sistema freqüents, i es congela la pantalla. Certes aplicacions poden començar a patir dificultats de funcionament. Moltes vegades, es descobreixen arxius que han estat danyats, o fins i tot han desaparegut. El trojan inunda la seva pantalla amb una varietat de missatges d’error, avisos i alertes. I, com si això no fos suficient d’una molèstia, també us inunda amb els anuncis. Sí, la seva pantalla s’eixi amb una gran quantitat d’anuncis desplegables, en text, i banners. També aconsegueix redirigit a un grapat de llocs de tercera festa sospitosos. I, és a dir, quan es pot realment anar en línia. Sí, la Raccoon amenaça pot restringir, o fins i tot bloquejar el seu accés web. Però la interferència en línia incessant encara empal·lideix en comparació amb tota la resta, es llança a vostè. El trojan meddles amb el seu registre, director de tasca i escenes de sistema. Descobreixes els canvis, que no has aprovat ni has tingut coneixement. El que és més, Raccoon l’existència pot conduir al seu ordinador reiniciant per la seva pròpia voluntat. No es posi amb tot el que desagradable. Evitar les conseqüències de tenir Raccoon a bord. Tan aviat com es prengui consciència de l’estada de la infecció, actuar contra ella. Feu el millor per eliminar-lo alhora. Això li guanya la gratitud del seu propi futur. La seva estada prolongada no guanya res, però els mals de cap i lamentar.

eliminar Raccoon

Com em vaig infectar amb?

Raccoon utilitza els mètodes vells però d’or per envair. I, no només ho gestionen, sinó que no es detecta. Sí, l’eina es cola en el seu sistema desapercebut. Com? Bé, com s’ha dit, es converteix en les entremaliadures habituals. Això inclou, pretenent ser una actualització del sistema o del programa fals. Com, Java o Adobe Flash Player. O, utilitzant e-mail de software gratuït i spam com a punt d’entrada. I, naturalment, amagant darrere llocs corromputs, enllaços o torrents. El trojan té bastants trucs per triar, tanmateix, el seu èxit descansa en vostè. Ets l’última línia de la defensa. Si vostè fa la seva diligència deguda, pot agafar l’amenaça en l’acte. Vostè pot detectar, tractant d’envair, i evitar que es relliscar més enllà. Precaució t’ajuda a fer-ho. Vigilança t’ajuda a mantenir un sistema lliure d’infeccions. La manca d’ella condueix al contrari. Les infeccions, com Raccoon, preses sobre la distracció, la pressa i la crèdibilitat. No obliguen. No Alleugi la infiltració de l’eina. Sempre prengui’s el temps per ser minuciós. Estar atents. L’atenció va un llarg camí.

Per què és perillós?

El Raccoon amenaça no només causar estralls en el seu PC. A part d’posar en perill el benestar del seu sistema, també posa en perill la seva privacitat. Sí, el trojan segueix programant per robar les seves dades personals i financers. I, a continuació, exposar als delinqüents cibernètics darrere d’ell. No cometi cap equivocació. Donat prou temps en el seu PC, l’eina aconsegueix aquest objectiu. Vostè veu, es comença a espiar les seves activitats tan aviat com s’estableix. El Raccoon monitors d’eina cada clic, cada pàgina, tot el que fas. Incloent-hi les dades que introduïu. Com, targeta de crèdit i informació del compte bancari, contrasenyes i inicis de sessió. Però el trojan no només observa les seves accions. També manté un registre exhaustiu d’ells. Una vegada que consideri que ha recollit prou dades a través del seu espionatge, l’envia. Està disposat a permetre això? Deixar que exposi les dades robades a desconeguts amb intencions qüestionables? No! No es posi amb la presa de desordre de la infecció! Faci’s un favor, i aconsegueixi lliurar-ne el més aviat possible. Evitar que es compleixi la seva agenda de tieving. Assegureu-vos que la seguretat del vostre sistema. Localitzeu i elimineu l’amenaça Raccoon alhora.

Manual Raccoon instruccions de supressió

La infecció Raccoon està específicament dissenyada per fer diners als seus creadors d’una manera o altra. Els especialistes des de diverses companyies antivirus com BitDefender, Kaspersky, Norton, avast, ESET, etc. aconsellen que no hi hagi cap virus inofensiu.

Si realitzeu exactament els passos següents, hauríeu de poder eliminar la infecció Raccoon. Si us plau, segueixi els tràmits en l’ordre exacte. Si us plau, consideri imprimir aquesta guia o disposar d’un altre ordinador a la seva disposició. NO necessitaràs cap llapis USB ni CD.

Pas 1: feu un seguiment de Raccoon processos relacionats en la memòria de l’ordinador

pas 2: localitzeu Raccoon inici de la ubicació

pas 3: suprimiu Raccoon traces de Chrome, Firefox i Internet Explorer

pas 4: desfer el dany fet pel virus

PAS 1: rastrejar Raccoon processos relacionats en la memòria de l’ordinador

 • Obriu el gestor de tasques prement les tecles CTRL + Maj + ESC simultàniament
 • Revisar acuradament tots els processos i aturar els sospitosos.

end-malicious-process

 • Anoteu la ubicació del fitxer per a la referència posterior.

Pas 2: localitzeu la ubicació d’inici Raccoon

Revelar arxius ocults

 • Obriu qualsevol carpeta
 • Feu clic a “organitzar” botó
 • Esculli “opcions de carpeta i recerca”
 • Seleccioneu la pestanya “Visualitza”
 • Seleccioni opció “mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprovi “Amagatall arxius de sistema operatiu protegits”
 • Feu clic al botó “aplica” i “OK”

Clean Raccoon virus del registre de Windows

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega prémer simultàniament el botó de logo de finestres i la clau R .

win-plus-r

 • S’obrirà un quadre de diàleg. Escrigui “regedit”

regedit

Depenent del vostre sistema operatiu (x86 o x64), aneu a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimiu el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Llavors obri el seu Explorador i navegui a: %appdata% carpeta i suprimeix l’executable delictiu.

Netegi el seu arxiu d’amfitrions per evitar redirecció de navegador indesitjada

Navegui a %windir% /system32/ Drivers/ etc/ host

si se’l talla, hi haurà adreces de IPs estrangeres connectades a vostè a la part inferior. Doneu un cop d’ull a continuació:
[hosts-redirect-virus]

Pas 4: Desfés el possible dany fet per Raccoon

Aquest virus en particular pot alterar la configuració de DNS.

Atenció! això pot trencar la connexió a Internet. Abans de canviar la configuració de DNS per utilitzar Google Public DNS per Raccoon, assegureu-vos d’escriure les adreces del servidor actuals en un tros de paper.

Per corregir els danys causats pel virus cal fer el següent.

 • Faci clic al botó de començament de finestres per obrir el menú de començament, quadre de control de tipus al quadre de recerca i seleccioni quadre de control en els resultats mostrats a dalt.
 • anar a xarxa i a Internet
 • llavors centre de xarxa i participació
 • a continuació, canvieu la configuració de l’adaptador
 • Feu clic amb el botó dret a la vostra connexió a Internet activa i feu clic a propietats. Sota el tabulador de connexió de xarxes , trobi la versió de protocol d’ Internet 4 (TCP/ IPv4). Feu clic esquerre i després feu clic a propietats. Ambdues opcions han de ser automàtiques! Per defecte s’hauria d’establir per “obtenir una adreça d’IP automàticament” i el segon per “obtenir DNS adreça de servidor automàticament

!” Si no són només canviar-los, no obstant això, si vostè és part d’una xarxa de domini que ha de posar-se en contacte amb el seu domini administrstrator per establir aquestes configuracions, en cas contrari la connexió a Internet es trencarà!!!

 • Comprovi les seves tasques planificades per assegurar-se que el virus no es descarregarà una altra vegada.

Com treure permanentment Raccoon guia de supressió de virus (automàtic)

Si us plau, tingueu en compte que una vegada que estigui infectat amb un sol virus, es compromet a tot el sistema o xarxa i deixar que totes les portes obertes per a moltes altres infeccions. Per assegurar-se que l’eliminació manual és reeixida, es recomana utilitzar un escàner gratuït de qualsevol programa antimalware professional per identificar possibles sobres de virus o arxius temporals.

This article was published in Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in