Home » Removal » Elimineu Newsfrog.me adware

Elimineu Newsfrog.me adware

No es poden suprimir els anuncis Newsfrog.me? Aquesta pàgina inclou anuncis detallats de Newsfrog.me instruccions de supressió!

Newsfrog.me és una mala notícia. Aquest lloc web és la cara d’un paràsit d’adware. Si el vostre navegador continua redirigit, o si “anuncis per Newsfrog.me” emergent del blau, la notícia és dolenta. Vostè està en per a problemes! El seu ordinador ports adware. Un paràsit s’amaga a les ombres del seu sistema operatiu i li causen estralls. L’intrús segueix la programació per interferir amb la seva cada activitat en línia. Si vostè mira un vídeo o navegar pel seu lloc web favorit, aquest paràsit és sempre allà per molestar. S’Insereix banners a cada lloc web que visiti, obre pop-ups, jocs publicitaris. I no s’atura aquí! El paràsit també redirigeix el navegador web als llocs web patrocinats, així com converteix text aleatori en hipervincles. No feu clic a res, per descomptat! No es pot esperar que el adware sigui segur, molt menys fiable. El seu “alimentat per Newsfrog.me” alça pop, banderes, i hyperlinks són sovint enganyosos i delictius. Es plantegen expectatives injustiades en el millor. En el pitjor, atreuen gent a compartir informació sensible, que descarrega malestri, o subscrivint serveis innecessitats i sobrevalguts. No el risc de caure en trampes en línia! Traieu el paràsit ara. Trobi on aquest amenaça s’amaga i suprimeixi’l després de descoberta.

eliminar Newsfrog.me

Com em vaig infectar amb?

Adware redirigeix el teu navegador al lloc web Newsfrog.me. Aquest paràsit corromta la seva aplicació i ruïnes de la seva navegació web. No obstant això, no Imagini atacs cibernètics. L’adware no és un virus enginyós, sinó una aplicació estàndard. Li necessita vostè (l’usuari) per aprovar el seu accés. Sense permís, sense admissió. L’adware no es pot instal·lar sense el seu “Sí”. El paràsit, per descomptat, sap com robar el seu permís. Ho fa a través de feixos, actualitzacions falses, enllaços corruptes i programari piragit. S’amaga en la lletra petita i infecta el seu ordinador quan es llança la precaució al vent. No cometi aquest error! Cap aplicació antivirus el pot protegir si actua imprudentment. Només la seva diligència pot prevenir infeccions. Fins i tot una mica d’atenció pot estalviar una allau de problemes, així que no sigui mandrós. Sempre prengui’s el temps per fer la seva part! No visiti llocs web qüestionable. Descarregar programari i actualitzacions de fonts fiables només. I, naturalment, no salti passos d’instal·lació. Si està disponible, utilitzeu l’opció de configuració personalitzada advanced/. Deseleccionar el programari de bonificació i anar a través dels termes i condicions. No dubti en avortar un procés d’instal lació si vostè nota alguna cosa sospitós!

Per què és perillós?

Els anuncis Newsfrog.me són una plaga. Cobreixen tots els llocs web que visiteu, apareixen fora del blau, pausa els vostres vídeos. No pot tant com tocar el seu navegador sense inundar-se amb ells. Són molestos i irritant. El seu nombre vast càrregues el seu navegador i fer-lo propens a congelar i accidents. I això és només la punta de l’iceberg. Tots aquests temes són merament símptomes. Podeu observar la veritable naturalesa de la corrupció només si doneu un cop d’ull a la “Powered by Newsfrog.me” anuncis. Vostè està sota vigilància! Els nombrosos banners, hipervincles i finestres emergents no són aleatoris, sinó que es basen en els llocs web que visiteu els enllaços que seguiu els vídeos que mireu. Així és com funciona el paràsit. Estudia els teus hàbits de navegació i utilitza les teves preferències en contra. Creus que acaba bé? Creieu que el paràsit recopila informació només amb finalitats publicitàries? No t’enganyis! No només el paràsit utilitza la informació per convertir-te en un blanc fàcil, però també ven les dades en el mercat negre. Si es queda sense sort, les seves pràctiques podrien donar lloc a fuites de dades. Protegeix-te! Tregui el paràsit el més aviat possible! Aquest és el millor curs d’acció, així que no perdis el temps. Eliminar el paràsit per bé!

Com eliminar Newsfrog.me virus

La infecció Newsfrog.me està específicament dissenyada per fer diners als seus creadors d’una manera o altra. Els especialistes des de diverses companyies antivirus com BitDefender, Kaspersky, Norton, avast, ESET, etc. aconsellen que no hi hagi cap virus inofensiu.

Si realitzeu exactament els passos següents, hauríeu de poder eliminar la infecció Newsfrog.me. Si us plau, segueixi els tràmits en l’ordre exacte. Si us plau, consideri imprimir aquesta guia o disposar d’un altre ordinador a la seva disposició. NO necessitaràs cap llapis USB ni CD.

Pas 1: feu un seguiment de Newsfrog.me a la memòria de l’ordinador

pas 2: localitzeu Newsfrog.me inici de la ubicació

pas 3: suprimiu Newsfrog.me traces de Chrome, Firefox i Internet Explorer

pas 4: desfer el dany fet pel virus

PAS 1: feu un seguiment de Newsfrog.me a la memòria de l’ordinador

 • Obriu el gestor de tasques prement les tecles CTRL + Maj + ESC simultàniament
 • Revisar acuradament tots els processos i aturar els sospitosos.

end-malicious-process

 • Anoteu la ubicació del fitxer per a la referència posterior.

Pas 2: localitzeu la ubicació d’inici Newsfrog.me

Revelar arxius ocults

 • Obriu qualsevol carpeta
 • Feu clic a “organitzar” botó
 • Esculli “opcions de carpeta i recerca”
 • Seleccioneu la pestanya “Visualitza”
 • Seleccioni opció “mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprovi “Amagatall arxius de sistema operatiu protegits”
 • Feu clic al botó “aplica” i “OK”

Clean Newsfrog.me virus del registre de Windows

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega prémer simultàniament el botó de logo de finestres i la clau R .

win-plus-r

 • S’obrirà un quadre de diàleg. Escrigui “regedit”

regedit

Depenent del vostre sistema operatiu (x86 o x64), aneu a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimiu el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Llavors obri el seu Explorador i navegui a: %appdata% carpeta i suprimeix l’executable delictiu.

Netegi el seu arxiu d’amfitrions per evitar redirecció de navegador indesitjada

Navegui a %windir% /system32/ Drivers/ etc/ amfitrió

si se’l talla, hi haurà adreces d’IPs estrangeres connectades a vostè a la part inferior. Doneu un cop d’ull a continuació:
[hosts-redirect-virus]

PAS 3: net Newsfrog.me traces de Chrome, Firefox i Internet Explorer

 • Obriu Google Chrome

 • Al menú principal, seleccioneu Eines i, a continuació, extensions
 • Elimineu el Newsfrog.me fent clic a la Paperera de reciclatge petita
 • Reinicialitzeu Google Chrome suprimint l’usuari actual per assegurar-vos que no quedi res darrere

disable Newsfrog.me from chrome

 • Obrir Mozilla Firefox

 • Premeu simultàniament Control + Maj + A
 • Inhabilitar l’ extensió no desitjada
 • Aneu a ajuda
 • Llavors troubleshoot informació
 • Faci clic damunt restaurar Firefox

eliminar Newsfrog.me from firefox

 • Obriu l’ Internet Explorer

 • A l’extrem superior dret feu clic a la icona d’ engranatge
 • Feu clic a opcions d’ Internet
 • Aneu a barres d’eines i extensions i desactiveu les extensions desconegudes
 • Seleccioni el tabulador avançat i faci clic a reinicialització

eliminar Newsfrog.me from ie

 • Reinicia l’ Internet Explorer

Pas 4: Desfés el dany fet per Newsfrog.me

Aquest virus en particular pot alterar la configuració de DNS.

Atenció! això pot trencar la connexió a Internet. Abans de canviar la configuració de DNS per utilitzar Google Public DNS per Newsfrog.me, assegureu-vos d’escriure les adreces del servidor actuals en un tros de paper.

Per corregir els danys causats pel virus cal fer el següent.

 • Faci clic al botó de començament de finestres per obrir el menú de començament, quadre de control de tipus al quadre de recerca i seleccioni quadre de control en els resultats mostrats a dalt.
 • anar a xarxa i a Internet
 • llavors centre de xarxa i participació
 • a continuació, canvieu la configuració de l’adaptador
 • Feu clic amb el botó dret a la vostra connexió a Internet activa i feu clic a propietats. Sota el tabulador de connexió de xarxes , trobi la versió de protocol d’ Internet 4 (TCP/ IPv4). Feu clic esquerre i després feu clic a propietats. Ambdues opcions han de ser automàtiques! Per defecte s’hauria d’enduar per “obtenir una adreça d’IP automàticament” i el segon per “obtenir DNS adreça de servidor automàticament!” Si no són només canviar-los, no obstant això, si vostè és part d’una xarxa de domini que ha de posar-se en contacte amb el seu domini administrstrator per establir aquestes configuracions, en cas contrari la connexió a Internet es trencarà!!!

També heu de netejar totes les dreceres del navegador. Per fer-ho, heu de

 • Bé fer clic a la drecera del seu navegador favorit i llavors seleccionar propietats.

safebrowsing-biz-shortcut-eliminacio

 • al camp de destinació, elimineu Newsfrog.me argument i, a continuació, apliqueu els canvis.
 • Repetiu això amb les dreceres dels altres navegadors.
 • Comprovi les seves tasques planificades per assegurar-se que el virus no es descarregarà una altra vegada.

Com treure permanentment Newsfrog.me guia de supressió de virus (automàtic)

Si us plau, tingueu en compte que una vegada que estigui infectat amb un sol virus, que compromet al seu sistema i deixar que totes les portes obertes per a moltes altres infeccions. Per assegurar-se que l’eliminació manual és reeixida, es recomana utilitzar un escàner gratuït de qualsevol programa antimalware professional per identificar les restes de registre possibles o arxius temporals.

This article was published in Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in