Home » Browser Hijackers, Removal » Com treure Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Com treure Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

No es pot Treure la redirecció de Enclosely.info ? Aquesta pàgina inclou detallada Enclosely.info instruccions de supressió!

Hi ha alguna cosa ombra sobre el lloc web Enclosely.inf . Si apareix a la pantalla, preparar-se per problemes. L’aparició d’aquesta web indica la presència d’un segrestador navegador desagradable. El segrestador Enclosely.info entra en el seu ordinador en silenci complet i fa estralls. Aquest paràsit és programat per prendre sobre el seu navegador web i convertir-lo en una eina visualització d’anuncis. El segrestador injecta diversos anuncis a cada pàgina web vostè carregar, atura els seus vídeos en línia per a escapades comercials i, per descomptat, redirigeix el trànsit del seu web patrocinat llocs web. El que és pitjor, aquest intrús tendeix a aconseguir més agressius com passa el temps. Es pot arruïnar la seva experiència de navegació en segons. El paràsit forces tants anuncis en les seves víctimes que els seus navegadors fracassen a mostrar-los correctament. El seu navegador pobre es congelar i xocar amb freqüència. Vostè no serà capaç d’obtenir qualsevol treball realitzat. El segrestador interrompi vostè sense parar. No obstant això, si vostè té els nervis d’acer, vostè pot pensar que vostè pot simplement ignorar l’intrús. Bé, no facis això. El segrestador Enclosely.info no ha ser tolerat. És més que una molèstia. És molt perillosa. Aquest paràsit recull informació sobre el seu comportament en línia. Seguiment de les seves dades relacionades amb el navegador i emmagatzema la informació recopilada en un servidor remot. El paràsit sap seus tots els passos en línia. Que els llocs web que visiteu, quins vídeos que mira, quins consultes de cerca que fer. Aquestes dades no pot vaga com massa sensible, però un anunciant capaç necessita molt poc per apuntar reeixidament amb campanyes de màrqueting personalitzats. Què creus que passarà si l’anunciant ha males intencions? Nombrosos lladres utilitzar el segrestador i els seus recursos per atreure les víctimes a esquemes en línia. No jugar amb la seva sort. El segrestador Enclosely.info es converteix en un blanc fàcil. Protegir-se! Eliminar aquest intrús immediatament!

eliminar Enclosely.inf

Com s’infecten amb?

El segrestador Enclosely.info enganyats en instal·lar-lo. Aquest paràsit pot instal·lar-se. Després de tot, no és un virus enginyós. El segrestador és una aplicació informàtica simple. I igual que qualsevol altre app, necessita la aprovació (el usuari) que s’ha instal·lat. El que no necessita és preguntar obertament. Aquest intrús es pregunta en la forma dissimulats possible. -Roba el seu permís. La clau del seu èxit és la seva negligència i negligència. No fer més fàcil la seva feina. Estar atents en canvi. Vostè pot evitar aquest paràsit faci correctament. Tot el que ha de fer és tenir més cura. Especialment quan instal·la programes nous. Optar sempre per l’opció instal·lació avançada a l’auxiliar de configuració. Si està disponible, per tots els mitjans, seleccionar-lo. Els desenvolupadors de programari sovint adjuntar programes addicionals als arxius de càrrega neta dels seus apps. Sota la configuració avançada, li atorgaràs una llista de tots els extres que estan a punt de ser instal lat. Desseleccionar les tasques. Més sovint, aquestes aplicacions de tercers són delictius. A més, si realment et necessitava, vols hagueu descarregat-los per si mateix. Així, desmarqueu tots els apps no desitjats. Assegureu-vos que vostè sap el que està donant el seu permís. Llegiu els termes i Conditions/ acord de llicència d’usuari final (EULA). Si el lloc res fora del comú, avortar la instal·lació immediatament. Aquest és el seu ordinador, vostè decideix el que es pot instal·lar en això. No deixeu que altres prendre aquesta decisió per a vostè. Altres mètodes de distribució de programari maliciós que cal mantenir un ull per són el bon vell e-mail de spam, torrents i actualitzacions falses. Només podeu impedir que aquests mètodes tenir èxit! Fes sempre la seva diligència!

Per què és això perillós?

El segrestador Enclosely.info és una amenaça que no ha de romandre el seu ordinador. És molt intrusiva i molest. No obstant això, és igualment perillosos. El segrestador té cap mecanisme de seguretat. Això no verificar els anuncis que es mostra tan lliurement. Tampoc és comprovar els anunciants darrere els anuncis. Nombrosos estafadors aprofiten aquest paràsit. L’utilitzen per difondre anuncis enganyosos i enganyoses. També redirigir trànsit web llocs web qüestionable. Un anunci no verificat poden sorgir expectatives injustificada en el millor. En el pitjor, es et redirigirà a una pàgina web infectat. Un clic és tot el que pren per un virus ser descarregat. També, el segrestador pot redirigir a pàgines web d’estafa. Els lladres de destinació la cartera. Estan disposats a fer el que sigui necessari per obtenir els seus diners. I el segrestador és una gran eina en el seu arsenal. Aquest paràsit és una violació de la seva seguretat. Això exposa a nombroses amenaces en línia. No jugar amb la seva sort. Treure el segrestador Enclosely.info abans de trobar-se en algun règim! No dubteu a suprimir-lo. El segrestador no pot realçar la seva experiència de navegació. Seva eliminació, d’altra banda, es. Amb el paràsit anat, el seu navegador durà a terme molt més ràpid. S’adonarà que la seva connexió a Internet també és més ràpid que abans. Així, no perdis el teu temps! Recuperar el control del seu navegador web. Netejar-lo per sempre!

Com treure virus Enclosely.info

La infecció Enclosely.info està dissenyat específicament per fer diners als seus creadors d’una manera o altra. Els especialistes de diferents companyies antivirus Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, etc. aconsellem que no hi ha cap virus inofensiu.

Si realitza exactament els passos següents ha de ser capaç d’eliminar la Enclosely.info infecció. Si us plau, seguir els procediments en l’ordre exacte. Si us plau, consideri Imprimeix aquesta guia o tenir un altre ordinador a la seva disposició. No necessites cap pals d’USB o CD.

Pas 1: rastrejar Enclosely.info en la memòria informàtica

Pas 2: localitzar Enclosely.info Localització de posada en marxa

Pas 3: suprimir el Enclosely.info traces de Chrome, Firefox i Explorador d’Internet

Pas 4: desfer dels danys causats per virus

PAS 1: Pista avall Enclosely.info en la memòria d’ordinador

 • El seu director de tasca obert prement les tecles CTRL + SHIFT + ESC simultàniament
 • Acuradament revisar tots els processos i aturar els sospitosos.

end-malicious-process

 • Anoteu la ubicació del fitxer per a referències posteriors.

Pas 2: Localitzar Enclosely.info Localització de posada en marxa

Mostrar arxius ocults

 • Obrir qualsevol carpeta
 • Faci clic damunt “Organitzar” botó
 • Triar “Carpeta i opcions de recerca”
 • Seleccioni el tabulador de “Vista”
 • Seleccioneu l’opció “Mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprova “Amagar arxius de sistema operatiu protegits”
 • Faci clic a botó “Aplicar” i “Correcte”

Netejar virus Enclosely.info des del registre de windows

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega simultàniament premeu el Botó de Logo de Windows i la tecla R .

win-plus-r

 • Un quadre de diàleg d’obrir. Tipus “Regedit”

regedit

Segons el seu OS (x86 o x64), navegui a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimir el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Llavors obri el seu Explorador i navegui a: %appdata% carpeta i suprimeix l’executable delictiu.

Netejar el seu arxiu d’amfitrions per evitar la redirecció de navegador no desitjades

Navegui a %windir% /system32/ Drivers/ etc/

d’amfitrió si vostè els tallats, hi haurà estrangers adreces IP connectats a vostè en el fons. Faci un aspecte sota:

hosts-redirect-virus

PAS 3: Netejar Enclosely.info traces de Chrome, Firefox i Explorador d’Internet

 • Obert Google Chrome

 • En el Menú principal, seleccioni Eines

llavors Extensions

 • Treure Enclosely.info clicant sobre la paperera poc
 • Google Chrome de reinicialització suprimint l’usuari actual per assegurar-se que res queda per
 • disable Enclosely.info from chrome

  • Obert Mozilla Firefox

  • Simultàniament premsa Ctrl + Shift + A
  • Desactiveu l’ indesitjat d’extensió
  • Ajudaran a
  • Llavors Troubleshoot informació
  • Feu clic a reiniciar Firefox

  eliminar Enclosely.info from firefox

  • Obert Explorador d’Internet

  • A la part superior dreta clic a la icona d’engranatge
  • Feu clic a Opcions d’Internet
  • Aneu a barres d’eines i Extensions i impossibilitar el desconegut ampliacions
  • Seleccioneu la fitxa avançades i feu clic a reinicialitza

  eliminar Enclosely.info from ie

  • Reprengui’s Explorador d’Internet

  Pas 4: Desfer el dany fet per Enclosely.info

  Aquest Virus determinat pot alterar la configuració de DNS.

  Atenció! això pot trencar la connexió a internet. Abans de canviar la configuració de DNS per utilitzar Google Public DNS per Enclosely.info, assegureu-vos d’escriure les adreces de servidor actual en un tros de paper.

  Per arreglar els danys ocasionats pel virus que cal fer el següent.

  • Feu clic al botó de començament de Windows per obrir el menú de començament, tipus panell de control en el quadre de cerca i seleccioneu tauler de Control en els resultats mostrats anteriorment.
  • anar a la xarxa i Internet
  • llavors centre de xarxes i
  • llavors canvia la configuració del adaptador
  • Clic correcte en el seu actiu connexió d’internet i feu clic a propietats. Sota el tabulador de xarxes , trobar Protocol d’Internet versió 4 (TCP/ IPv4). L’esquerra clic i després feu clic a propietats. Dues opcions ha de ser automàtics! Per defecte hauria de posar a “obtenir una adreça d’IP automàticament” i la segona a “obtenir DNS adreça de servidor automàticament!” Si no són només canviar-los, però si vostè és part d’una xarxa de domini hauries de contactar amb el seu Domini Administrator per definir aquestes opcions, en cas contrari el connexió a internet es trencarà!!!

  Li cal netejar tots els seus dreceres de navegador així. Fer que vostè necessita per

  • Bé fer clic a la drecera del seu navegador favorit i llavors seleccionar propietats.

  safebrowsing-biz-shortcut-eliminacio

  • en l’objectiu de camp treure la discussió Enclosely.info i després aplicar els canvis.
  • Repetir que amb les dreceres dels seus altres navegadors.
  • Comprovar les seves tasques programades per assegurar-se que el virus no descarregarà mateix una altra vegada.

  Com a permanentment treure Enclosely.info guia de supressió de Virus (automàtic)

  Si us plau, tinc en ment que una vegada que estan infectats amb un sol virus, que compromet el seu sistema i deixar totes les portes ben oberts per a moltes altres infeccions. Per assegurar l’eliminació manual té èxit, es recomana utilitzar un navegador lliure de qualsevol programa de professional antimalware per identificar possibles registre que els leftovers o arxius provisionals.

  This article was published in Browser Hijackers, Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in