Home » Removal » Com eliminar Notube.net finestres emergents

Com eliminar Notube.net finestres emergents

No es poden suprimir els anuncis Notube.net? Aquesta pàgina inclou anuncis detallats de Notube.net instruccions de supressió!

Si els pop-ups “alimentat per Notube.net” tapar la seva pantalla totes les vegades vostè tant com Tacte el seu navegador, és en per a problemes! Adware s’amaga en les ombres del seu sistema operatiu i causar estralls. Vostè està encallat amb una amenaça de generació d’anuncis agressiva que no coneix fronteres ni límits. L’adware segueix la programació per interferir amb la seva cada activitat en línia. Tant si Navegueu pel vostre lloc web favorit com si mireu un vídeo, sempre hi és que us molesten. Aquest paràsit Insereix banners en cada lloc web que visiti, obre finestres emergents, jocs publicitaris. Notareu “anuncis per Notube.net” fins i tot a les pàgines web que s’anuncien com a lliures d’anuncis. Cap aplicació de bloqueig d’anuncis és prou potent com per protegir-vos dels seus innombrables hipervincles, finestres emergents i banners. El paràsit inunda el seu navegador amb anuncis i ruïnes de la seva experiència d’usuari. No feu clic a res, per descomptat! La interacció amb aquests anuncis no fiables podria resultar en infeccions de malware i fuites de dades. L’adware no té mecanismes de seguretat. Els anuncis sovint redirigeixen el trànsit web a llocs web enganyosos, estafa i maliciosos. El “portat a vostè per Notube.net” banners, finestres emergents, i els hipervincles sorgeixen expectatives injustiades en el millor. En el pitjor, atraure a la gent en trampes en línia. No prengui riscos innecessaris. Tregui l’adware ara. Aquest és el millor curs d’acció, així que no perdis el temps. Trobar on aquest amenaça s’amaga i esborrar per bé!

eliminar Notube.net

Com em vaig infectar amb?

Adware amaga darrere de les finestres emergents Notube.net. Aquest paràsit es cola en el seu ordinador i l’inunda amb innombrables anuncis. No confondre el paràsit agressiu per a un virus, però. Tot i que aquesta amenaça es corona amb el caos uttre, és només una aplicació estàndard amb moltes limitacions. Aquest paràsit, per exemple, no pot obtenir instal·lat sense l’aprovació de l’usuari. Allò està bé, l’adware li necessita permetre la seva admissió. Està obligat a demanar el seu consentiment. Tingueu en compte, per descomptat, que haver de preguntar no és el mateix que haver de fer-ho directament. Vostè està tractant amb un trampós que roba el seu “Sí” en la forma més dissimulats possible. L’adware amaga en paquets, actualitzacions falses, enllaços corruptes, i programari piragit. S’amaga a la lletra petita i infecta el seu PC quan “oblida” per negar-li l’accés. No caigui en les seves trampes! El paràsit preses en la seva ingenuïtat. La seva diligència, d’altra banda, impedeix que els seus trucs d’èxit. Només les seves accions poden prevenir la infecció, així que no sigui mandrós. Tria precaució sobre el descuit. Sempre prengui’s el temps per fer la seva part! No visiti llocs web dodgy. Descarregar programari i actualitzacions de fonts fiables només. I, naturalment, no salti passos d’instal·lació. Si està disponible, utilitzeu l’opció de configuració personalitzada advanced/. Deseleccionar el programari de bonificació i anar a través dels termes i condicions. No dubti en avortar un procés d’instal lació si vostè nota alguna cosa sospitós!

Per què és perillós?

Les finestres emergents Notube.net són només el començament d’una invasió publicitària. S’enganxa amb un amenaça d’adware que constantment augmenta el nombre dels seus anuncis, així com troba camins nous per molestar-lo. El que comença com un pop-up ocasional es converteix en un remolí de notificacions, hipervincles, banners i redirecció. Aquest bombardeig d’anunci agressiu, naturalment, sobrecarrega el seu navegador i provoca assumptes d’actuació, com congelació i accidents. Afrontem una allau d’errors. Tristament, també es enfronta a una amenaça de seguretat. Només tingui un aspecte proper als anuncis i s’adonarà que està en problemes seriosos. Vostè està sota vigilància! Els nombrosos anuncis no són aleatoris, però es basen en els llocs web que visiteu, els enllaços que seguiu, els vídeos que mireu. Així és com funciona el paràsit. Estudia els teus hàbits de navegació i utilitza les teves preferències en contra. Creus que acaba bé? No només el paràsit utilitza la informació per convertir-te en un objectiu fàcil, sinó que també ven les seves dades en el mercat negre. Si es queda sense sort, les seves pràctiques podrien donar lloc a fuites de dades. Protegeix-te! Tregui el paràsit el més aviat possible!

Com eliminar Notube.net virus

La infecció Notube.net està específicament dissenyada per fer diners als seus creadors d’una manera o altra. Els especialistes des de diverses companyies antivirus com BitDefender, Kaspersky, Norton, avast, ESET, etc. aconsellen que no hi hagi cap virus inofensiu.

Si realitzeu exactament els passos següents, hauríeu de poder eliminar la infecció Notube.net. Si us plau, segueixi els tràmits en l’ordre exacte. Si us plau, consideri imprimir aquesta guia o disposar d’un altre ordinador a la seva disposició. NO necessitaràs cap llapis USB ni CD.

Pas 1: feu un seguiment de Notube.net a la memòria de l’ordinador

pas 2: localitzeu Notube.net inici de la ubicació

pas 3: suprimiu Notube.net traces de Chrome, Firefox i Internet Explorer

pas 4: desfer el dany fet pel virus

PAS 1: feu un seguiment de Notube.net a la memòria de l’ordinador

 • Obriu el gestor de tasques prement les tecles CTRL + Maj + ESC simultàniament
 • Revisar acuradament tots els processos i aturar els sospitosos.

end-malicious-process

 • Anoteu la ubicació del fitxer per a la referència posterior.

Pas 2: localitzeu la ubicació d’inici Notube.net

Revelar arxius ocults

 • Obriu qualsevol carpeta
 • Feu clic a “organitzar” botó
 • Esculli “opcions de carpeta i recerca”
 • Seleccioneu la pestanya “Visualitza”
 • Seleccioni opció “mostrar arxius ocults i carpetes”
 • Incomprovi “Amagatall arxius de sistema operatiu protegits”
 • Feu clic al botó “aplica” i “OK”

Clean Notube.net virus del registre de Windows

 • Una vegada que el sistema operatiu carrega prémer simultàniament el botó de logo de finestres i la clau R .

win-plus-r

 • S’obrirà un quadre de diàleg. Escrigui “regedit”

regedit

Depenent del vostre sistema operatiu (x86 o x64), aneu a:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] o
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i suprimiu el nom de visualització: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Llavors obri el seu Explorador i navegui a: %appdata% carpeta i suprimeix l’executable delictiu.

Netegi el seu arxiu d’amfitrions per evitar redirecció de navegador indesitjada

Navegui a %windir% /system32/ Drivers/ etc/ amfitrió

si se’l talla, hi haurà adreces d’IPs estrangeres connectades a vostè a la part inferior. Doneu un cop d’ull a continuació:
[hosts-redirect-virus]

PAS 3: net Notube.net traces de Chrome, Firefox i Internet Explorer

 • Obriu Google Chrome

 • Al menú principal, seleccioneu Eines i, a continuació, extensions
 • Elimineu el Notube.net fent clic a la Paperera de reciclatge petita
 • Reinicialitzeu Google Chrome suprimint l’usuari actual per assegurar-vos que no quedi res darrere

disable Notube.net from chrome

 • Obrir Mozilla Firefox

 • Premeu simultàniament Control + Maj + A
 • Inhabilitar l’ extensió no desitjada
 • Aneu a ajuda
 • Llavors troubleshoot informació
 • Faci clic damunt restaurar Firefox

eliminar Notube.net from firefox

 • Obriu l’ Internet Explorer

 • A l’extrem superior dret feu clic a la icona d’ engranatge
 • Feu clic a opcions d’ Internet
 • Aneu a barres d’eines i extensions i desactiveu les extensions desconegudes
 • Seleccioni el tabulador avançat i faci clic a reinicialització

eliminar Notube.net from ie

 • Reinicia l’ Internet Explorer

Pas 4: Desfés el dany fet per Notube.net

Aquest virus en particular pot alterar la configuració de DNS.

Atenció! això pot trencar la connexió a Internet. Abans de canviar la configuració de DNS per utilitzar Google Public DNS per Notube.net, assegureu-vos d’escriure les adreces del servidor actuals en un tros de paper.

Per corregir els danys causats pel virus cal fer el següent.

 • Faci clic al botó de començament de finestres per obrir el menú de començament, quadre de control de tipus al quadre de recerca i seleccioni quadre de control en els resultats mostrats a dalt.
 • anar a xarxa i a Internet
 • llavors centre de xarxa i participació
 • a continuació, canvieu la configuració de l’adaptador
 • Feu clic amb el botó dret a la vostra connexió a Internet activa i feu clic a propietats. Sota el tabulador de connexió de xarxes , trobi la versió de protocol d’ Internet 4 (TCP/ IPv4). Feu clic esquerre i després feu clic a propietats. Ambdues opcions han de ser automàtiques! Per defecte s’hauria d’enduar per “obtenir una adreça d’IP automàticament” i el segon per “obtenir DNS adreça de servidor automàticament!” Si no són només canviar-los, no obstant això, si vostè és part d’una xarxa de domini que ha de posar-se en contacte amb el seu domini administrstrator per establir aquestes configuracions, en cas contrari la connexió a Internet es trencarà!!!

També heu de netejar totes les dreceres del navegador. Per fer-ho, heu de

 • Bé fer clic a la drecera del seu navegador favorit i llavors seleccionar propietats.

safebrowsing-biz-shortcut-eliminacio

 • al camp de destinació, elimineu Notube.net argument i, a continuació, apliqueu els canvis.
 • Repetiu això amb les dreceres dels altres navegadors.
 • Comprovi les seves tasques planificades per assegurar-se que el virus no es descarregarà una altra vegada.

Com treure permanentment Notube.net guia de supressió de virus (automàtic)

Si us plau, tingueu en compte que una vegada que estigui infectat amb un sol virus, que compromet al seu sistema i deixar que totes les portes obertes per a moltes altres infeccions. Per assegurar-se que l’eliminació manual és reeixida, es recomana utilitzar un escàner gratuït de qualsevol programa antimalware professional per identificar les restes de registre possibles o arxius temporals.

This article was published in Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 elimineuelvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in